woensdag 16 februari 2011

37 weken


Gisteren naar de gynaecoloog geweest voor een check up. Hier maakt de assistent een hartfilmpje van de baby. De laatste 2 maanden doet ze dat elke keer uitgebreid en ondertussen kletsen we dan wat af. Het is een geweldig mens, ze heeft ons ook bij Sharisa geholpen en ze was zo blij om ons terug te zien. Na het hartfilmpje naar de dokter zelf. Benieuwd wat hij zou gaan zeggen. Alles ziet er gezond en mooi uit op de echo, de baby weegt ongeveer 2,5 kilo. Dus bij geboorte zal het niet een heel groot kindje zijn, misschien net 3 kilo. Over 2 weken gaat de dokter een definitief besluit maken of het een keizersnee gaat worden of dat we het normaal gaan proberen, hij doet dan een inwendig onderzoek. Sharisa is met een noodkeizersnee geboren, daarom zou hij nu zo weer snijden, maar omdat ik zo eigenwijs ben en normaal wil kramen geeft hij het tot het laatste toe een kans. Dus gewoon nog even geduld hebben.
Als de baby is geboren kunnen jullie op de ziekenhuis website een foto bewonderen van ons nieuwe wondertje. De site is: www.mediclinic.co.za Dan ga je naar Medi- Twinkle en selecteer je Worcester Medi Clinic en de geboortedatum van ons wondertje. Ook kunnen we jullie niet meteen allemaal persoonlijk bellen, we zouden het erg graag willen. Maar in het ziekenhuis hebben we onze mobiel en om dan naar Nederland te gaan bellen is een groot kostenplaatje. Dus vat de sms niet te onpersoonlijk op, het is regelrecht uit ons hart!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Spannend zus de laatste loodjes!!
Gr esther

Anoniem zei

Mooi buikje!!
Je hebt een trotse stralende lach, leuk om te zien.
Nog even dan kunnen we zien wat er nu nog in zit, kan bijna niet meer wachten hoor.
Maar ja, zal wel moeten, we hebben geduld.

Lief klein babatje in mamma`s buik.
Hoe heeft de Here God jou gevormd?
Ben je een jongen of een meisje?
Je mag mijn kleinkindje zijn, fijn hè! Ik zie naar je uit.
Naar de eerste foto`s. Je hebt al een grote zus, leuk hè, kunnen jullie samen spelen.
Dag lief klein klainkindje, een dikke kus van oma uit Nederland

Anoniem zei

Veel sterkte met de laatste loodjes.
Groet Ina

Linda zei

Hoi Abe en Mirjam en Sharisa!

Leuk om even op jullie blog rond te neuzen! Super dat alles er goed uit ziet op het hartfilmpje! En gefeliciteerd met je nieuwe diploma Abe!

Groetjes vanuit een mistig Nederland,
Henk & Linda