maandag 11 april 2011

Een van de mooiste cadeautjes ooit

Gisteren in het ziekenhuis is Joelle voor het eerst gaan lachen. De dokter was geweest en zei dat we naar huis mochten en spontaan kon Joelle niet stoppen om elke keer een grote glimlach voor me te geven. En die glimlach is niet gestopt. Dit was de meest bemoedigende glimlach in mijn leven ooit. Een glimlach van hoop, dankbaarheid en blijdschap. Of ze wilde zeggen, mamma ik ben echt ok hoor, we gaan lekker naar huis.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo dat is schrikken.Fijn dat ze nu weer thuis is,heel veel beterschap voor jullie kleine meisje.
Gr Ina

Anoniem zei

Ha lieve family!

Wat schrik ik na het lezen van je blog!!! Ik wist helemaal van niks en lees nu dat Joelle zo heel erg ziek is geweest. Ik wens jullie het allerbeste voor nu (ook van Roxanne, ze leest nu even met mij mee) Geniet met elkaar na zo'n heftige periode!
LIefs Meta

Anoniem zei

Nog even dan kan ik ook van die mooie glimlach genieten.
Liefs, mams

Anoniem zei

Lief nichtje, welkom thuis! Ook mijn gezicht weerspiegelt jouw stralende glimlach! Wat ben ik blij voor jou, je zus, je mama en je papa! Lekker weer samen thuis! Slaap maar zacht en rust goed uit! En zeg dat ook maar even tegen mama! Ik mis je en zou het liefst je een knuffel komen geven! Liefs je oom uit Nederland. David

Anoniem zei

Hou Mirjam,

Wow wat heftig, en wat moet jullie je een zorgen gemaakt hebben. Heel goed dat jullie gelijk naar de dokter zijn gegaan! Een hersenvliesontsteking kan bij een babietje zo gemeen snel gaan, dus echt goed op je moedergevoel vertrouwd! Ik hoop dat Joelle snel opknapt, wat heerlijk dat jullie haar nu weer thuis hebben. Veel sterkte!
liefs Marijke Kool

Anoniem zei

Super zus! Blij dat jullie weer lekker met z'n allen thuis zijn!
Liefs es

Gerben en Julie zei

ohh dat is schrikken!!! fijn dat jullie weer thuis zijn en dat ze weer beter is!!en wat mooi dat zze moest lachen toen ze naar huis mocht!!!
liefs Juul

Anoniem zei

Jullie heben een spannende week achter de rug! Gelukkig dat jullie nu weer thuis mogen zijn en dat Joelle weer beter is!

Liefs uit zonnig Nl,
Henk & Linda