maandag 2 november 2009

Trots

De dokter is ontzettend trots op Abe (en ik ook). Hij moest vandaag terug komen om te kijken hoe het gaat, hoe zijn suiker is en of de medicatie nog verhoogd moet worden. Goed nieuws is dat Abe niet met insuline hoeft te spuiten, maar een pilletje in de ochtend genoeg is. De dokter was verbaasd over Abe's motivatie. We eten zo ontzettend gezond, soms om bijna eng van te worden. We drinken alleen maar water en thee. En Abe hardloopt om 6 uur in de ochtend. Resultaat: de kilo's vliegen eraf. Abe is al 6 kilo afgevallen. De broeken vallen van zijn lijfie als hij geen riem om doet en zijn buikje is bijna een sixpack. Sjoh en Abe was al zo mooi, maar hij begint er nu toch wel heeeeeeeeeeeeeeel goed uit te zien. Hihi.
Ook zijn we trots op Sharisa, ze heeft vandaag haar eerste boterham gegeten!!! Weer een nieuwe mijlpaal. Zo schattig om te zien. Je geeft een stukje brood in haar handen en dan eet ze het. En ze vind het nog lekker ook. Ook geven we zo af en toe een soepstengel waar ze lekker op sopt. Een groot feest voor haar. Ondertussen heeft ze al weer 2 tandjes naast elkaar aan de onderkant, LIEF! Zo ik ben een trotse mamma en een trotse vrouw.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Abe: we zijn trots op je!!!

David en Rachel en Jael

Anoniem zei

Super, super goed van je Abe en Mirjam, fijn dat jullie zo gemotiveerd zijn.
Jullie moeten het ook echt samen doen.
Vliegen bij jou ook de kilo`s eraf Mirjam?
Kan je nog een filmpje erop zetten.Het lijkt me zo leuk om haar een boterham te zien eten.
Liefs mamma

Anoniem zei

Super dat jullie het zo goed oppakken met z'n allen!! En ik kijk uit naar jullie komst in december!
Gr esther

Anoniem zei

Lieve mensen,
Wat een goed nieuws. Dat scheelt een stuk als je het met een pilletjes af kan. Heel fijn. We herkennen je traks in december toch nog wel Abe? Liefs Irma

Anoniem zei

Fijn dat het zo goed gaat.
Succes.Gr Ina.