zaterdag 1 september 2007

Rijkdom!!!!

Wij zijn rijk!!! We hebben onze beide families om ons heen. Wel dit is regtig n mooi tyd om ons twee families saam te sien. Ons glo dat hierdie tyd uitgesit is vir twee families met verskillende kulture, gewoontes saam te bring. Ons wil ons Hemelse Vader bedank vir hierdie mooi tydjie en so ook ons waardering uitspreek teenoor God. Dankie vir alles wat U so ver vir ons gedoen het. U is waardig om geprys te word en alle eer behoort aan U. Ze zijn echt Nederland aan het ontdekken. Donderdag avond ging gelijk de fiets uit de schuur en moest iedereen een rondje proberen, haha, lachen hoor hoe iedereen op de fiets zit. Op vrijdag zijn we naar de sneeuw geweest, voor het eerst op de skies met een oranje unox muts........ We genieten dus enorm. De bruiloft is eigenlijk nu al begonnen, niet 1 dag dus voor ons, maar een twee weekse bruiloft. Heerlijk!!!!




3 opmerkingen:

Gerben en Julie zei

Lieve Mir...ze zijn er echt!!!wat zullen jullie genieten!!zo lang hier naar uit gekeken!!! we wensen jullie echt een hele mooie tijd toe met zijn allen!!geniet er van!liefs en een dikke Hug
Juul

Anoniem zei

Lieve Mir en Abe!

Wat super om te lezen dat jullie zo genieten! Dat het dan eindelijk zo ver is! Na er zo lang naar uitgekeken te hebben! Blijf vooral genieten van alle mooie mensen om je heen!
Mir en Abe het is zover jullie gaan vrijdag al trouwen!!!
Jullie zijn bijzonder....bijzonder leuk!
Liefs Lenneke

Gerben en Julie zei

Lieve Mir en Abe! nog twee nachtjes slapen...spannend!!!we denken aan jullie hoor ook al kunnen we er niet bij zijn:(
lieverds, geniet er van he!!!heel veel liefs
Juul en Gerben