zaterdag 8 september 2007

wij zijn getrouwd!!!!!

hello al die mense!!!!

Was dit nie n fantastiese dag gister 7 September 2007 nie. Dit was een van die mooiste dae in my en Mirjam se lewe en wil die Here bedank vir so fyne dag. So mooi en geseend. Die diens by die kerk was regtig die hoogte punt.By die kerk het ons die troubelofte aan mekaar afgele en was dit nie mooi nie. Daar is niks so as wat twee mense mekaar trou belowe nie. Alle dank aan ons Hemelse Vader vir Hy gedoen het in en deur ons lewens.
Sorry vrouwen die een man hebben, maar ik heb toch echt de mooiste man, heerlijk!!!! Ik ben zo trots dat ik nu Baardman mag heten. Zo trots dat ik nu echt een Baardman mag zijn en naast mijn mannetje mag staan voor altijd. We genieten nu enorm van onze huwelijksreis :-). We werden gisteren avond verrast, want we werden naar een super relax hotel gebracht met BAD! en roomservice, een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed. We vinden het heerlijk om bijelkaar te zijn en kijken terug op een bijzonder mooie dag. It was a real party! Willen jullie vast al wat foto's bekijken kijk dan op www.miccim.nl/weddingMirjamAbe.

Mooi bly!!!! Abe & Mirjam

3 opmerkingen:

Gerben en Julie zei

Lieve Mir en Abe....volgensmij hebben jullie een super dag gehad!!!en dat jullie genoten hebben kunnen we wel aan jullie gezichten zien!!!en wat super leuk dat we alvast fotos konden zien, daar hoefden we helemaal niet op te wachten!!!dank je wel!!ben ik echt super blij mee!!zo kunnen we toch mee genieten!!!
geniet van jullie honeymoon...en geniet van elkaar!!!
heel veel liefs en een heeeeeeele dikke HUG
Juul en gerben

Anoniem zei

Lieve Abe en Mir!!!

Van harte gefeliciteerd nog een keer!!! Wat zag het er allemaal mooi uit! Wat zagen jullie er mooi uit!!!
Wat heerlijk dat jullie nu bij elkaar zijn!! Zo hoort het, niet dan? Geniet heel hard van elkaar en van jullie honeymoon!

Liefs, Lenneke

Anoniem zei

Lieve meneer en mevrouw Baardman!

We hebben samen met jullie genoten!
Jullie zijn een stralend stel en daarom was het een spetterende dag!

Wat een voorrecht jullie als kersvers bruidspaar volgende week nog even hier in Enschede te hebben!
We kijken ernaar uit!

HUG
Tim & Tal