maandag 13 augustus 2007

Huisje.....

Een huisje met uitzicht op de bergen....het lijkt nog zo
onwerkelijk, maar over een paar weken zullen Abe en ik hier dan echt wonen. Dit is het huisje waar Abe nu al woont, het is mooi en ben echt blij dat we een plekje voor ons samen zullen hebben. Het heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamertje. Super mooi toch!Vanuit dit huisje zullen we opzoek gaan naar iets anders. Er is al een mooie mogelijkheid om iets te kopen, maar daar moeten we geduld voor hebben. De mensen die het aan ons willen verkopen moeten eerst zelf nog een huis vinden. Soms wordt mijn geduld wel op de proef gesteld, maar ben dankbaar voor dit mooie huisje waar we tijdelijk kunnen wonen. Ons voorlopig adres zal zijn:

Abe en Mirjam Baardman
1 Paul Krugerstreet
6715 Ashton
South Africa

2 opmerkingen:

Gerben en Julie zei

hey Mir...best een leuk huisje hoor!!! helemaal niet verkeerd.. en je hebt in ieder geval een dak boven je hoofd en je bent alleen samen met Abe...dat is het belangrijkste toch?
liefs...Juul

Anoniem zei

wat een grappige brievenbus, daar komt dus onze post voorpopig binnen. leuk om zo te zien, gaat Mirjam `s ochtends in haar ponnetje naar de brievenbus............. is er nog post uit nederland??????????
I HOPE SO!
Liefs, mamma