vrijdag 5 oktober 2007

2e dag in afrika


Lieve allemaal, de internet is terrible hier!!!!!!!!!!!Aaaaaah, sorry, we houden het kort, want de tijd is al bijna om. Het gaat goed met ons. Mijn eerste ervaringen zijn: een koude nacht, lang in de rij staan, niet mijn smaak meubels...wat een shops hier, haha, veel lol, lekker eten, en een allermooiste en liefste man die heel goed voor me zorgt en erg geduldig met me is. Maar hier, bewonder onze slaapkamer; we hebben een super mooi bed gekocht!!!!! En dit alles dankzij jullie. We hebben het van het bruiloft geld gekocht. Een cadeau van jullie allen. De nachtkastjes ga ik van de week nog verven, nog suggesties voor een kleur??? Tell us! Morgenochtend voor het eerst ontbijt op bed in ons grote bed, wat word je dan opeens volwassen.
Bedankt lieve vriendjes, vriendinnetjes en mooie familie dat jullie daar waren op schiphol. Veel tranen, maar het was goed, wetend dat jullie ons supporten. Heerlijk mams de kruidnootjes!!!!! En Willie, we missen je ook, groeten aan de tandarts, hahahaha. Dikke kus, het ga jullie goed. Hoop weer tot snel, maar de internet is heeeeeeeeeeeeeeeeel bijzonder hier.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve kinderen,
Wat een prachtig bed,over smaak gesproken, dit is toch prima!
Slaapt het ook goed?
Jullie hebben het snel in huis, dat is hier toch heel wat anders, drie maanden levertijd...............of nog langer.
Kleur kastjes.........paars of lila. liefs, mamma

Anoniem zei

WAT IS ER MIS MET DE NACHTKASTJES?????????

Anoniem zei

Hoi zus.... leuk bed! Nog belangrijker ... ligt het lekker??!!!! En de kleur van de nachtjes.... even nadenken.... michel zegt donker-hout-kleur! Net als het bed. Of parelmoerwit van de lampenkappies...hahahahahhahahahahhahahhahahahahahhahahahahah! Oh ja ... michel komt ze wel verven hoor. grrrrrrrrrrrrrrrr es en mies.... en niet te vergeten stipsi

Anoniem zei

Hoi hoi...... nachtjes moet zijn nachtkastjes...hahahahha

gr es

Anoniem zei

Lief echtpaar,
Dat is nog eens een riante slaapkamer. Jullie beginnen luxer dan wij ooit :) Geweldig om iets van jullie te horen. Ik ben zo benieuwd naar alles. Ik blijf proberen te skypen. Oh ja...die kastjes.....rood-wit-blauw natuurlijk!!!
Dikke kus, Lys

Anoniem zei

Lieve meneer en mevrouw Baardman!

Wat een super mooi bed zeg!
Echt prachtig!
Gister is jullie eerste holland-pakketje opgestuurd, dus binnenkort komt de hagelslag en thee eraan!
We zijn benieuwd hoe snel het aankomt...volgens de PTT meneer 8-10 dagen(met priority)... We horen het wel!

SUPER KNUFFEL!
T&T

Gerben en Julie zei

Lieve Mir en Abe
ziet er goed uit hoor!!! goed om weer van jullie te horen en om te horen dat het goed gaat!!!is het erg wennen? we denken (en bidden)aan jullie hoor!!!!
heel veel liefs
Juul en Gerben

Anoniem zei

Hey zus... leuk je vandaag gesproken te hebben. Je vertelde dat het lekker weer is in Zuid-Afrika....! Hier in Nederland gelukkig ook. Vanmiddag weer lekker in de achtertuin kunnen zitten (zonder jas!!). S6 met het regelen van alle papieren.
Oh ja het idee van de nachtkasjes van Lys... vind ik ook echt super!
Liefs uit Holland... esther