vrijdag 28 december 2007

Kerst




Mams en Joop zijn geariveerd!!! Heerlijk om ze om ons heen te hebben. Maandagavond 11 uur hebben we ze opgehaald. Je moet je voorstellen die eerste hug, heerlijk gewoon. Ik was gewoon al heel de dag een beetje zenuwachtig. Na veel gekletst te hebben zijn we om 3 uur toch maar naar bed gegaan, want de ogen vielen bijna vanzelf dicht.
En daarna kerst. Eerste kerstdag was heel relax. Lekker thuis. 's middags beetje rond getourd en naar mamma baardman haar verjaardag geweest. Wat een regen zeg, regen, regen, regen. Het leek wel een vloed, zoveel water in de straat heb ik nog nooit gezien. Op blote voeten, wadend door het water zijn we de auto ingestapt en weer veilig thuis gekomen. Tweede kerstdag was de regen gelukkig gestopt en hebben we mams en Joop mee uitgenomen voor ontbijt in de bergen, wat hebben we genoten. 's avonds waren we met de hele familie bijelkaar. Heerlijk gegeten, lekker gezongen en lol gemaakt.
Dit weekend staat kaapstad op het programma. We gaan genieten, oud en nieuw vieren we bij pastor Gerhard en Alien. In het nieuwe jaar horen jullie weer van ons. Heb een tof feest en lieve Tim, Rachel, Talitha en Esther, we gaan jullie missen, maar in ons hart vieren we het verjaardagsfeestje mee. Happy birthday!!!!!!!!!!!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik had nog tegen je mams gezegt: "Laat die regen toch in Nederland", maarja........
Wat leuk om Joop en je moeder dichtbij je te hebben, genietse....
Ik ga je steeds meer missen : (
Mooie foto's
Dikke kus Rachel

Anoniem zei

Geniet van alle momenten bij elkaar en tank voldoende energie om na het afscheid weer door te kunnen gaan.
Al is het maar voor een paar weekjes als Esther met echtgenoot langs komt
Alvast alle beste wensen voor 2008 met veel geluk, gezondheid en voorspoed
Rina en Rien Hamerslag

Anoniem zei

Hey zus een gezellige jaarwisseling toegewenst met abe, mam, joop, pastoor gerrit en vrouw!!
Tot volgend jaar.....
gr esther

Anoniem zei

Ha Mir en Abe,
Heb net jullie blog (weer) ontdekt. Super leuk om te lezen, had veel te lezen want was er lang niet geweest...
Geniet van elkaar tijdens deze dagen. Een goeie jaarwisseling gewenst en tot volgend jaar!!!
Groeten aan je moeder en Joop.

Liefs Meta

Anoniem zei

Hoi Mirjam en Abe,
Wat heerlijk om getuige te zijn van jullie samen zijn met Olga en Joop. Wat een heerlijk plekje in de bergen. Een hele goeie tijd samen en de hartelijke groeten aan de bekenden. Liefs Irma, HJ en Saar

Anoniem zei

Die foto's zien er erg gezellig uit! Geniet van elkaar. Heerlijk om even familie om je heen te hebben! Hoop dat de zon weer heerlijk schijnt en dat jullie veel mooie dingen met elkaar mogen beleven.
Liefs Lyske